Seizoen 2003-2004: dames 1

Dames 1 doet Texelse cooldown

Afgelopen weekend [17-18 april 2004, red] heeft dames 1 zich kostelijk vermaakt op Texel. Dit weekend was nodig om bij te komen van het zware! seizoen en het behalen van de 2e plaats in de competitie. Helaas 2e, of gelukkig 2e. Ik vind gelukkig, anders hadden we misschien moeten promoveren en daar zitten wij niet op te wachten.

We hebben gezellig geŽvalueerd, tactische dingen voor volgend seizoen besproken, lekker gecooldownd en de armspieren losgegooid bij de gourmet en uitstapjes!

Helaas ontbrak Kristel bij het uitje. Zij had andere bezigheden. Volgend jaar gaan we haar (en Paul) overhalen gezellig mee te gaan. DaniŽlle, nog bedankt dat Hans mee kon. Ook het glasrecyclingbedrijf dankt ons voor onze donatie! Iedereen een fijne zomer wensend en tot volgens seizoen.

Wilma

 

14 februari thuis tegen Flashing Heiloo:

Ook dit is tegen Flashing (?), maar dat was alweer vorig jaar:

11-11-2003 Dames 1 gaat lekker!

Het gaat lekker met dames 1. Ondanks dat het team uit 9 vrouw bestaat, Jacqueline Dijkman al geruime tijd geblesseerd is, elke week wel iemand iets anders te doen heeft dan basketbal, gaat het goed. Op dit moment staan we eerste in de poule. Dit is niet vanzelf komen aanwaaien, we moeten er wel wat voor doen. Het team bestaat uit 7 40-plussers en 2 dertigers en dan is het toch een prestatie om elke keer weer te winnen van 'de jeugd'.

De uitslagen liegen er dan ook niet om: 46-28, 45-66, 14-46, 76-53, 27-72. Zeker de wedstrijd tegen Akrides, onze grootste concurrent, was spannend te noemen. Na eerst achter te hebben gestaan gingen we toch met de winst naar huis. De poule is verder ook niet spannend te noemen. Zolang ik weer competitie speel (ik geloof nu 5 jaar, waarvan 1 jaar geblesseerd) spelen we tegen dezelfde tegenstanders en vrouwen. Maar het is toch wel lekker je af en toe uit te leven en met een voldaan gevoel naar huis te rijden.

Wel nog een aanmerking: wat jammer dat we steeds uit-spelen zonder dat een opgestelde scheidsrechter van Sea Devils meegaat! Wij moeten ook fluiten op avonden dat we niet hoeven te spelen en gaan daar ook heen of regelen een vervanger!

Groeten, Wilma

Commentaar, suggesties, tekst of foto's voor de dames 1 pagina? Mail de webmaster!