Seizoen 2004-2005: dames

3 mei 2005: het jaarlijkse uitje

Dames 1 heeft hard gestreden dit jaar en dit resulteerde in het kampioenschap. Hierover hebben jullie alles al gelezen. Zoals gebruikelijk heeft Dames 1 dit uitbundig gevierd en wel in Maison Chally et Bally aan de Rue de Poe Poe 69 in Change.

Na een lange reis van ruim 850 km. werden we warm onthaald met plaatselijk wijn en lekkernijen. Na een verdiende nachtrust hebben we vrijdags lopend (lees aftrainend) de streek verkend (hoogte-stage voor volgend seizoen). Na een verrukkelijke gourmetavond en wederom Frans nat hebben we zaterdags inkopen gedaan op de markt in Beaune en zijn we 's avonds Dominique gezelschap gaan houden (allemaal Haute Cote de Beaunes van diverse jaren en de Creament natuurlijk niet vergeten (en die ouwe man!).

Zondags de spieren nog even los gegooid met een kleine wandeling door het nieuwe aanwas van druivenvelden en na een lange praat-avond en korte nacht zijn we maandags weer richting huis vertrokken (althans, Rosita en Irene waren al weg; de plicht riep).

Kortom, we zijn helemaal klaar voor volgend seizoen! Marike en Gerard, nog bedankt voor de gastvrijheid. We (ik zeker) hebben genoten. Volgend jaar weer? Om met ons mee te genieten enkele foto's.

Groeten, Wilma

Klik op de foto's
voor een grotere versie
 

3 april 2005: KAMPIOEN!!!


Zie hier voor meer foto's...
Onze Dames 1 hadden dit seizoen besloten kampioen te worden, ze gingen ervoor en met overmacht is het gelukt. Al vóór de laatste playoff-wedstrijd zijn ze niet meer te achterhalen:

16 april 16:00u Hoofddorp 2 uit 48-31 verloren
3 april 16:00u Lisse 1 thuis 65-39 gewonnen
2 april 19:00u The Challengers 1 thuis 60-42 gewonnen
26 februari 20:30u Racing Beverwijk 1 thuis 70-44 gewonnen

5 februari 2005: winst tegen Lisse:

Op zaterdag 5 februari heeft Dames 1 een belangrijke overwinning geboekt op Lisse. Na onverwacht verloren te hebben van Hoofddorp met 60-72 was de marge op Lisse nog maar 2 punten. In een wedstrijd zonder Kristel, een zieke Marijke en een later geblesseerd uitgevallen Sandra (eind derde kwart) werd een zwaar bevochten wedstrijd gespeeld.

Lisse schoot in het eerste kwart alle ballen van overal raak en al gauw stonden we 11 punten achter. Na het aanpassen van de verdediging gingen we met 4 punten achter de rust in. Met een sterke motivatie zijn we aan de 2e helft begonnen en zie daar, Lisse scoorde in het 3e kwart 3 punten tegenover ongeveer 18 van ons. We liepen uit en hebben de voorsprong in het 4e kwart niet meer uit handen gegeven: Lisse Sea Devils  42 61. Op naar de volgende wedstrijd!

22 november 2004: op dreef!

Dames 1 is weer lekker op dreef dit seizoen. Nog niet 1x hebben we verloren. Wel hebben we moeten knokken, maar we staan alleen aan kop, omdat we de vorige wedstrijd tegen onze mede nr. 1 (BV Lisse) gewonnen hebben met 56-39. Mede dank aan onze mannelijke supporters!

Op de foto staand van links naar rechts: Marijke Teunis, Wilma Beukers, Kristel Knebel, Rosita Wiendels en Hans van Uitert. Voorop: Marike Balster, Judith van Dijk, Irene Weber en Sandra Verburg.

Tevens onze nieuwe kleding gesponsord door Pensioenadviesburo Dijkhuizen & Wiendels waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. We zullen jullie naam eer aan doen.

0

Voor seizoen 2003-2004: hier!

Commentaar, suggesties, tekst of foto's voor de dames 1 pagina? Mail de webmaster!