Seizoen 2005-2006: dames 2

De speelsters     Ex/in?   Via dunk.nl  
Sacha van Hoof Anielle Castricum   Melina   Alle wedstrijden  
Jildou Sytema Ineke Post   Lonneke   Stand  
Jolien Terpstra Rona de Water   Anita      
Gemma Borst Darina Castricum   Ilse   Historie d2 Historie d3
Patricia van Dijk     Ted   2004-2005 2004-2005
Coach? Selfsupporting!   Femke   2003-2004 2003-2004

 

De wedstrijden:
  Challengers 2 K.T.C. 1 O.G. 3 Hillegom 1 L.C.P. 1 Spaarndam 1 Akrides 4 Akrides 5 P.S.O.V.K. 1
Uit o x x x o o x o x
Thuis o x x x x o x x o
[x=winst, o=verlies, -=niet gespeeld]

De nieuwe foto?

Wegens het opgaan van dames 2 en 3 in een team, is elke bestaande foto een verouderde.. Graag een nieuwe aanleveren!

Vrijdag 25 november: PSOVK uit, eindstand 33 - 41 

Het was vrijdag 25/11 en Nederland stond vast en niet zo een beetje ook. Vraag was, konden onze dames wel naar de “ koude “Kennemer Sporthal komen? Als je naar de radio luisterde had ik m’n bedenkingen. Maar onze dames zijn professioneel, op tijd vertrekken want op vrijdag spelen betekent lekker vrij op zaterdag en zondag en dus genieten. Alleen Ineke had wat problemen vanuit Utrecht, maar was uiteindelijk slechts 10 minuutjes te laat. Bedankt Willem.

Het 1e kwart begon fantastisch ik werd er beduusd van: 3 – 18 . Met name de fast break liep geweldig. Mooie puntjes Jo. Onze dames waren echter zo beduusd dat in het 2e kwart precies het omgekeerde gebeurde. We lieten ons meeslepen in het tempo van de tegenstanders en het rebounden liep voor geen meter. Niks fast break, het was slap break. Uitslag deze periode 12-3.

Na een beetje rust en een peptalk liep het 3e kwart weer redelijk. Met name de lange dames Sacha en Darina hielden ons goed in de race: 7 –12.  In het 4e kwart hadden we toch het idee dat we de wedstrijd uit konden spelen al miste Darina steeds de eerste vrije worp?? Conclusie: we kunnen veel beter, maar missen vaak de scherpte tegen dit soort ploegen om een hele wedstrijd een hoog temp aan te houden.

De reis naar Castricum zag er 500 meter slecht uit, sneeuw en hagel. Nee hè, maar bij de tunnel was alle neerslag gelukkig weer verdwenen.

De trainer.

--
Commentaar, suggesties, tekst of foto's voor de dames 2 pagina? Mail de webmaster!