Seizoen 2011-2012: Dames 1

Speelsters Via basketball.nl
Brigiet Bakker Alle wedstrijden
Wilma Beukers Stand
Marijke Bosker
Daniëlle Castricum Oude site
Judith van Dijk 2010-2011
Annet Haan 2009-2010
Marijke Teunis 2008-2009
Sandra Verburg-Reijnders 2007-2008
Rona de Water 2006-2007
2005-2006
Coach 2004-2005
Job Hendriks 2003-2004

 

d1

Staand: Job – Sandra – Rona – Wilma –  Daniëlle –  Marijke T
Knielend: Brigiet – Marijke B  – Annet  – Judith

Wedstrijden

Apollo 3 Apollo 4 Pro Build  2 Pro Build  3 Noorderh. 1 U.S. 3 Racing 1 Schrobbelaar 1 Harlemlakers 1 L.C.P. 1 Hoppers 1 Challen
gers 1
Thuis x o  x x x  x  x o x o  x x
Uit  x  x x  o  o x x  o x o x o

[x=winst, o=verlies]

Verslagen

14 april: Sea Devils – Challengers

Zaterdagavond was het Challengeravond in Castricum. Eerst de dames en dan twee herenteams. Vorige keer werd helaas in het laatste kwart door de dames verloren, met name door een krappe bezetting en sterke junioren in Hoofddorp. Voor deze laatste wedstrijd stonden er 8 dames paraat met coach Job. Van Challengers moesten de junioren hun eigen kampioenswedstrijd spelen; wie weet zou het nu beter gaan.

Het eerste kwart gaan beide teams fel van start. De score gaat gelijk op. Challengers maakt het de zone verdediging van Sea Devils knap lastig. Maar ook Rona en Annet zijn niet te stoppen en zorgen voor de scores. Na het 1e kwart is het 11-9.

Het tweede kwart blijft het een gelijke strijd. Beide teams lijden veel balverlies en missen nogal wat ballen, maar de score gaat gelijk op. Dit kwart zorgen met name Daniëlle en Brigiet voor de punten. Ook worden er veel vrije worpen gescoord (6 uit 7) en wordt er toch nog een puntje voorsprong bij gesnoept. Bij rust staat het 25-22.

Het derde kwart heeft Sea Devils met name moeite met de aanvallen van een van de centers van Challengers. Later wordt de verdediging aangescherpt en lukt het beter om Challengers van scoren te houden. Sea Devils is nog fit en loopt dankzij een paar fast breaks weer een paar puntjes uit. Sandra is duidelijk terug van haar blessure, die zij in de 1e wedstrijd op liep en maakt belangrijke scores in deze laatste wedstrijd. Na het 3e kwart staat het 37-31.

Het laatste kwart wil Sea Devils de voorsprong verder uitbouwen, maar door de veranderde verdediging van Challengers(van man-to-man naar zone) wil dit niet erg lukken. Challengers begint opeens 3-punters te scoren en nadert tot 42-39. Halverwege het kwart komen de dames van Apollo binnen, die 2 weken geleden van Sea Devils verloren en daardoor op dat moment geen kampioen werden. Als Challengers wint moet er een beslissingswedstrijd komen voor het kampioenschap en als Sea Devils wint is Apollo kampioen. Zij moedigen Sea Devils dus luidkeels aan.

Sea Devils doet z’n best, maar scoren lukt niet meer en de vrije worpen willen er opeens niet meer in (laatste kwart 6 uit 14). Gelukkig gooit Marijke T. er toch nog 2 kritieke vrije worpen in en ondanks een laatste 3-punter van Challengers wint Sea Devils. De eindstand is 45-42.

Scores worden gemaakt door Sandra – 3, Brigiet – 5, Daniëlle – 7, Annet – 14, Marijke T. – 9, Judith – 2 en Rona – 5.

31 maart – BC Apollo ds 3 – Sea Devils ds 1

Vandaag wederom naar de Apollohal, dit keer om 21.15 uur. We hebben wel weer de uiterste tijden. Lig je net lekker languit op de bank, moet je toch nog naar Amsterdam (in dit geval). De returnwedstrijd tegen Apollo. Apollo staat al tijden aan kop, maar toch hebben wij in de vorige wedstrijd de spanning erin gegooid door te winnen met 2 punten. Gelukkig was Sandra er weer, Marijke B zit nog steeds met een blessure en Rona was een weekendje weg. Ze vroeg ons wel om te gaan winnen!

Een beroerd eerste kwart waarin wij het nog niet helemaal konden vinden in die grote hal met dat grote veld. Er werd rommelig gespeeld en eindelijk na 7 minuten wist Annet de score te openen met een fraaie 3-punter via het bord vanaf de nieuwe belijning! Apollo daarentegen wist natuurlijk wel waar de basket hing en met 14 – 7 werd het 1e kwart afgesloten. Frustratie alom.

Het 2e kwart gingen we aan het veld en elkaar wennen en werd van onze zijde sterk verdedigd en goed gescoord. Het was vooral Brigiet die met haar linkshandige schot niet te stoppen was: 22 – 20 met de rust.

Zou het dan weer gebeuren? Het 3e kwart was niet om aan te zien, geen aanval wilde lukken, Apollo ging ineens een zone-verdediging spelen, maar wij bleven fanatiek verdedigen. Dit bleek ook wel uit het scoreverloop: 3 – 7, stand 25 – 27.

We werden door de coach fanatiek aangemoedigd dit spel door te spelen en de tegenstander in te pakken.

Het spel doorspelen lukte, maar aanpakken niet. Het bleef gelijk opgaan, 2 voor, gelijk, 2 achter, gelijk. Met een op het juiste tijdstip geschoten 3-punter van Daniëlle in de 9e minuut kwamen wij 3 punten voor te staan. Een knullig balverlies begin 10e minuut  om het spannend te maken: nog 1 punt voor. Marijke T werd onder het bord  aangepakt en scoorde 1 uit 2 vrije worpen: 2 punten voor. Nog 10 seconden en de bal voor Apollo. Er werd gemist en wij hadden de bal met nog 5 seconden. Opeens fluit de scheids en zegt: het is nul!! Hij bedoelde dus dat het tijd was. De bel deed het niet.

Uitzinnig van vreugde hebben wij een dansje gemaakt: 33 – 35. De taart voor de tegenstander kon de vriezer weer in (bij winst waren ze kampioen).

Op de vraag van Apollo waarom wij niet bovenaan staan moesten we meedelen dat we het toch wel hier en daar hadden laten liggen (blessureleed e.d.).

Voor nu zijn we even de koning te rijk.

Nog 1 wedstrijd op 14 april tegen de nummer 2; laat ze maar komen!!!!

Scores: Marijke T – 14, Brigiet – 7, Daniëlle en Annet – 5, Judith – 3, Wilma – 1 (voor de moeite).

24 maart: Sea Devils – Hoppers

Zaterdagavond was het Hopperavond in Castricum. Eerst de dames en dan de heren. Vorige keer werd door de dames ruim gewonnen van Hoppers. Het einde van het seizoen gaat alleen bij de dames samen met een wekelijkse kleine bezetting. Deze week was Wilma afwezig en zijn Sandra en Marijke nog steeds niet fit, al doet Sandra wel weer vrolijk de warming up mee.

Het eerste kwart gaat fel van start. In de aanval wordt Sea Devils erg onder druk gezet en het is moeilijk om de vrije vrouw te vinden. Vinden we haar uiteindelijk wel, dan blijkt het scoren lastig te zijn. Gelukkig heeft Hoppers ook moeite met onze zone verdediging, maar dankzij twee 3-punters van Hoppers blijft het toch spannend dat 1e kwart en wordt het 13-14.

Het 2e kwart gaat de wedstrijd gelijk op. Hoppers pakt de meeste rebounds, waardoor we maar 1 kans krijgen om te scoren. Wel worden er door Hoppers iets meer fouten gemaakt, waardoor we regelmatig vrije worpen mogen nemen. Die gaan er niet allemaal in, maar toch wordt er een kleine voorsprong opgebouwd. Bij rust staat het 27-22.

Het 3e kwart lijkt het even iets makkelijker te gaan. Er word goed samengewerkt en er volgen mooie scores, een 3-punter van Annet valt en er worden 4 van de 8 vrije worpen gescoord. De voorsprong wordt verder uitgebouwd naar 40-30.

Het laatste kwart loopt aanvallend redelijk, maar in de verdediging gaat het niet goed. Door een paar fast breaks van Hoppers en foutjes in de verdediging scoort een speelster vijf keer op rij en staat het na 5 minuten 47-40. Gelukkig krijgt Sea Devils dan weer meer grip op de wedstrijd. Er volgen niet veel gewone scores meer bij Sea Devils, maar door fouten van Hoppers met vrije worpen tot gevolg, scoren we toch nog 6 punten (totaal 15 van 27 vrije worpen). Het laatste kwart wint Hoppers met 1 punt, maar de eindstand is 55-46.

Iedereen komt tot scoren en scores worden gemaakt door Brigiet – 4, Daniëlle – 13, Annet – 12, Marijke T. – 12, Judith – 7 en Rona – 7.

17 maart – LCP ds 1 – Sea Devils ds 1

Vandaag naar Uitgeest, een lastige tegenstander. Helaas zijn we niet op volle sterkte. Een poging de wedstrijd te verzetten mislukte, dus we zullen het moeten doen met de mensen die we hebben: Marijke T zit nog Dubai, Marijke B is zwaar geblesseerd en zal het seizoen niet meer uitspelen en het verhaal van Sandra kennen we. Daniëlle had vorige week een flinke opdonder gehad, dus het was bezien of het ging en ikzelf heb het al weer een week in mijn rug.

Dan was de coach ook nog aan het zingen in de Mattheus Passion, dus Diederik maar weer benaderd.  Gelukkig zei hij ja. De junioren zijn druk met voorbereidingen voor de tentamenweek en konden niet meespelen.

Wij kwamen goed uit de startblokken en na 5 minuten stonden we voor met 0 – 7, dit was dan ook onze enige voorsprong, want
het lukte verder niet de bal in de basket te gooien. De centers werden niet bereikt, de press van LCP was goed, maar we kwamen er wel uit, maar wat we verder ook probeerden, het lukte niet. We gooien het maar weer op de tijd van de wedstrijd, de locatie,
een scheids die alleen maar groen zag en helaas waren wij geel en wat al  niet meer. Een slechte wedstrijd van onze kant die eindigde in 47 – 33. Ook hadden we maar 2 van de 14 vrije worpen.

Meer kan en wil ik er niet meer over kwijt.

Volgende week dan maar weer beter.

Scores: Annet – 13 (3x 3-punter), Daniëlle – 8, Rona – 7, Brigiet – 3, Wilma – 2.

10 maart – Sea Devils ds 1 – Harlemlakers ds 1

Vorige keer in Amsterdam een moeilijke wedstrijd tegen Harlemlakers en nog maar net gewonnen met 3 punten. We wisten dus wat ons te wachten stond.

Toch pakte het beter uit. Met een voltallige team en vaste begeleiding aan de wedstrijd begonnen. Een quickstart maar na 6 punten stopte het even. Harlemlakers scoorde pas in de 9e minuut dus de verdediging zat goed in elkaar. Er werden rebounds gepakt, diverse shots geblokt en we liepen lekker te rennen: 9 – 4.

Het 2e kwart bracht wat meer. Marijke T kwam lekker op schot en we hadden mooie uitgespeelde aanvallen. Ook dit keer zat de verdediging goed in elkaar en werd er lekker doorgewisseld. Ruststand 29 – 10.

Meestal is het 3e kwart ons kwart, maar dit keer niet. Harlemlakers zat fel op de bal en wij hadden de aandacht er niet helemaal bij. Toch hadden we een aardige voorsprong opgebouwd: 40 – 27. Appeltaart in het verschiet? We deden ons best, en het 4e kwart was weer als vanouds. Mooie lange aanvallen waarin de vrije mensen goed werden gevonden, een paar steels en de vrije worpen vielen aardig. Eindstand 58 – 36, net geen appeltaart.

Vandaag had ik toch weer het gevoel een nuttige wedstrijd te hebben gespeeld!

Scores: Marijke T – 14, Wilma – 12, Annet – 9, Daniëlle – 7, Rona en Marijke B – 6, Brigiet – 4

3 maart – BC Schrobbelaar ds 1 – Sea Devils ds 1

Ach ja, was het de plaats, het enorme sportcomplex, de tijd (12.15 uur in Amsterdam) of waren het onze strakke reservetenues? Marijke B was nog onderweg vanuit Oostenrijk en haalde deze belachelijke tijd natuurlijk niet.

Het lag toch voornamelijk aan ons zelf. Schrobbelaar kwam scorend uit de hoek en in no time stonden we achter en lieten we ons overrompelen. Gelukkig werd er structuur gevonden en was het na het eerste kwart 16 – 14.

Het 2e kwart hadden we de tegenstander onder controle en wisten we met mooi uitgespeelde aanvallen de basket te vinden: 25 – 33.

Helaas was het 3e kwart een kopie van de eerst en wisten wij maar 6 punten te scoren. Het lukt niemand een lans te breken en met 40 – 39 ging het 4e kwart in.

Hierin waren we aan elkaar gewaagd, wat ook wel bleek uit de kwartstand (12 – 12), maar met een mooie 3 punter van Annet, een laatste vrijeworp-misser van Schrobbelaar die de ring niet raakte en de scheids gewoon liet doorspelen, wij nog in protest bij de scheids gingen en toch de bal kregen met het terugzetten van de tijd naar 5,9 seconden, lukte het ons net niet om dat laatste punt te pakken en gingen we met 52 – 51 maar met de lift (!) terug naar de kleedkamer. Weer een ervaring rijker en een illusie armer.

Gelukkig ging ik met Sandra en Marijke T naar een wijnproefmiddag (ook Rosita, Irene en Bally waren van de partij) en dat maakte mijn weekend weer goed.

Scores: Annet – 16, Marijke T – 10, Daniëlle – 8, Wilma – 7, Rona – 6, Judith en Brigiet – 2 (volgens de geweldige schrijver achter de tafel).

18 februari – Sea Devils ds 1 – Racing Beverwijk ds 1

Vandaag stond Beverwijk op het programma. Toch wel een tegenstander om rekening mee te houden, alhoewel we de vorige wedstrijd met 17 punten verschil hadden gewonnen. Maar Beverwijk is niet in goede doen en zeer wisselvallig. Dit bleek ook wel het eerste kwart want we konden niet goed scoren en eind eerste kwart stond het dan ook 11 – 12. De aanvallen werden wel goed uitgespeeld maar de bal ging er niet helemaal in.

Het 2e kwart zeer geconcentreerd verder gegaan en de verdediging wat opgeschroefd en zie daar snel resultaat : 23 – 18 ruststand.

Het 3e kwart wederom fel aan de bak, maar bij Beverwijk lukte niets meer. Ze kwamen niet door onze verdediging heen en wij bleven wel allemaal scoren: 24 – 40.

Het laatste kwart appeltje – eitje en Beverwijk berustte al in een nederlaag. We hadden mooie lange aanvallen en benutten de vrije mensen goed onder het bord. De centers werd het scoren belemmerd en Annet ging voor de laatste 3-punter Zelfs haar werd de tijd gegund  hier goed voor te gaan staan en aan te leggen. Eindstand 55 – 32.

Lekker zo’n electronisch scorebord op veld 2.

Iedereen kwam aan de punten: Rona – 12, Wilma en Marijke T – 10, Annet – 9, Brigiet – 8, Marijke B – 4, Daniëlle – 2.

11 februari – Sea Devils – US

Na twee verliespartijen vinden de dames dat het weer tijd is voor een overwinning. Zaterdagavond staat de wedstrijd tegen US dames 3 op het programma. Vorige keer werd gewonnen met 5 punten, dus het kan nog spannend worden. Met Sandra en coach Job op de bank en Judith op vakantie staan toch 7 dames klaar voor de wedstrijd.

Het eerste kwart gaat fel van start. In de aanval wordt Sea Devils erg onder druk gezet, maar als er maar snel wordt rondgepast komt er wel een vrije vrouw. US heeft veel moeite met onze zone verdediging. Aan beide kanten worden veel fouten gemaakt met vrije worpen (14) tot gevolg, waarvan er maar 3 gescoord worden (1 uit 6 bij Sea Devils, 2 uit 8 bij US). Gelukkig hebben wij Brigiet, die een aantal keer mooie scores onder het bord maakt. Na het 1e kwart staat het 13-9.

Het 2e kwart verloopt moeizaam. Er wordt nogal wat balverlies geleden en het lukt maar niet om te scoren. Gelukkig heeft US er ook last van, al weten ze wel iets in te lopen. Bij rust staat het 20-18.

Het 3e kwart moet het dus gaan gebeuren. De zone verdediging werkt nog steeds goed en US komt nu nog minder tot scoren. Annet is het geduw en getrek van US zat en is niet meer te houden. Ook wordt in de aanval goed samengewerkt en wordt er nu wel gescoord, zowel inside als van buiten. Na het 3e kwart staat het 31-24.

In het laatste kwart is het dus een kwestie van verder uitbouwen. US heeft nog steeds moeite met scoren, al scoort speelster nummer 5 opeens drie 3-punters. Gelukkig blijft het daarbij.Aan de andere kant maakt US veel fouten met vrije worpen tot gevolg, die er nu wel in gaan (9 uit 12). De eindstand is 50-37.

Iedereen komt tot scoren en scores worden gemaakt door Brigiet – 14, Wilma – 3, Marijke B. – 5, Daniëlle – 6, Annet – 11, Marijke T. – 9 en Rona – 2.

4 februari – JBC ds 1 – Sea Devils ds 1

Wat ik over deze wedstrijd kan vertellen is dat:

 • we bijna Heiloo niet doorkwamen vanwege het weer
 • de vloerverwarming in de kleedkamer erg lekker was maar
 • het ontzettend koud was in de hal
 • zelfs de dames achter de tafel hun bontjas aanhielden
 • en er zelfs geen zweet tevoorschijn kwam
 • we het eerste kwart voorkwamen met 3 – 12
 • het 1e kwart nog in ons voordeel werd geëindigd met 13 – 15
 • we in het 2e kwart vanaf de 5e minuut niet meer gescoord hebben en het hier hebben laten liggen
 • we de tegenstander in het 3e kwart tot de 6e minuut niet hebben laten scoren
 • wij in het 4e kwart maar 5 punten hebben gescoord tegenover JBC 7 punten
 • ik eindelijk duidelijk kon maken wat ik met ‘me nutteloos voelen’ bedoelde
 • de rest dit gevoel ook had van zichzelf
 • behalve Annet want die gooide de mooiste onmogelijke 3-punter erin (4 stuks totaal)
 • de tegenstander 6 3-punters had
 • ik 3 vrije worpen miste van de 4
 • er geen spiegel hing in de herenkleedkamer
 • en ik nog naar een feestje moest waar natuurlijk iedereen vroeg of we gewonnen hadden!
 • we gewoon niet hadden moeten gaan
 • Diederik ook geen lans kon breken
 • we het wel fijn vonden dat hij mee was om te coachen
 • we uiteindelijk verloren met 44 – 36!
 • en Judith lekker het vliegtuig heeft genomen naar Curacao
 • waar het nu bijna 40 graden warmer is dan hier…….

Op naar de volgende wedstrijd.

Scores: Annet 16 – Marijke T 9 – Marijke B 6 – Brigiet en Rona 2 – Wilma 1

21 januari 2012 – Treurig verlies voor dames 1 bij Pro Build Lions dames 3

Volgens de dames moet aan deze wedstrijd niet te veel woorden worden gewijd, maar dat het spannend was, wil ik toch even kwijt.

En nog een paar details: er werden heel veel vrije worpen genomen: 18 uit 27 voor Probuild en 13 uit 24 voor Sea Devils. Eén speelster van Lions was goed voor 25 punten. Vooral de 10e minuut van het 4e kwart en de 5e minuut van de verlenging duurden een eeuwigheid. Bij het 4e kwart kropen wij door het oog van de naald dankzij een fout van Lions in de laatste seconde met vrije worpen, waardoor we er een verlenging uit sleepten. In de verlenging gebeurde echter het tegenovergestelde en ging Lions er met de overwinning vandoor. De eindstand was 53-51.

Scores werden gemaakt door: Brigiet en Judith – 6,  Wilma en Daniëlle – 3, Marijke T. – 17,  Annet – 12 en Marijke B. – 4

Gelukkig maakte de Retsina bij de Griek veel goed en moeten we deze wedstrijd dus maar snel vergeten.

14 januari – SD ds 1 – ProBuild Lions ds 2

Vandaag 3 dames die niet mee konden spelen. Gelukkig was Romany bereid ons te helpen.

De tegenstander zag er professioneel uit, er werd flink door hen warm gedraaid, waar wij ons 5 minuten gunden. Uiteraard waren een aantal al warm vanwege fluiten e.d.

Het eerste kwart liep traag en stroef van onze kant. Pas in de 7e minuut kwam de eerste score van Annet. Gelukkig lukte het ProBuild ook niet echt, want na 4 punten in de 4e minuut hebben ze de rest van het kwart niet meer gescoord: stand 10 – 4.

Het 2e kwart kwamen we allebei op stoom en werd aan beide kanten gescoord. Vrije mensen werden gevonden en er werden mooie aanvallen gespeeld: 23 – 15. Ook onze verdediging zat goed in elkaar en er werd goed gecommuniceerd.

Het 3e kwart liep als een trein, we waren niet te stoppen, Romany zat lekker in het spel en scoorde een paar prachtige punten. ProBuild wist tot de 5e minuut niet te scoren, gingen over op een zone, maar die werd volledig weggespeeld. Er werd veel door hen gewisseld wat hun spel niet ten goede kwam. Dan maar weer terug naar man-to-man, maar wij bleven vrije mensen vinden: 40 – 26.

Dit kon ons niet meer ontgaan. Iedereen bleef geconcentreerd bezig en Annet sloot nog even af met 2 3-punters om de taart veilig te stellen.

Eindstand 60 – 37. Dat we toch vorige wedstrijd tegen hen zo’n moeite hadden en maar met 2 punten gewonnen?

Scores: Annet 17 – Marijke T 14 – Daniëlle 11 – Romany en Wilma 6 – Judith 4 – Brigiet 2

7 januari 2012 – Goede revanche voor  dames 1 tegen Apollo ds4

Op een late zaterdagavond mag dames 1  in de Apollohal aantreden tegen Apollo dames 4. De allereerste  wedstrijd van het
seizoen werd treurig verloren met 2 punten, dus er  is iets recht te zetten. In de Apollohal zijn de velden nog steeds  groot en heeft de
tegenstander weer 10 (jonge) dames, maar wij zijn  vandaag ook met een goede delegatie:  8 spelende dames, Sandra, coach  Job en een nieuwe
fan.

Het eerste kwart wordt gestart met een  mooie sprongbal van Wilma, die bij Annet terecht komt: 0-2. Daarna  werken de centers goed
samen om er 1 vrij te krijgen, die vervolgens  goed wordt bereikt door de forwards. In de verdediging wordt hard  gewerkt en dat werpt z’n
vruchten af. Na het 1e kwart  staat het 5-12.

Het 2e kwart begint Apollo  direct met een 3-punter en terwijl de scores van Sea Devils  stagneren, loopt Apollo langzaam in. Na 5
minuten staat het 14-14. Na  een time-out van Job gaan we weer de goede kant op. Daniëlle scoort  2x op rij en bij rust staat het 19-22.

Het 3e kwart moet het gaan  gebeuren, aldus Job, dus daar gaan de dames. Vooral Marijke T. en  Annet komen telkens vrij onder de
basket en scoren achter elkaar de  meest prachtige lay-ups. Apollo heeft nog even een opleving  halverwege het kwart met 4 scores op rij, maar
het lukt niet om de  handige ballen van Sea Devils te stoppen. Na het 3e kwart  staat het 27-39.

Het laatste kwart lijkt op dezelfde  manier door te gaan, maar Apollo geeft nog niet op en blijft ook  scoren, wel 15 punten. Bij Sea
Devils zijn Marijke T. en Annet echter  niet te stoppen en worden zelfs 18 punten gescoord. Geen appeltaart,  maar wel een mooie overwinning van
42-57.

Scores werden gemaakt door: Daniëlle  en Wilma – 4, Marijke T. – 23, Annet – 19, Brigiet – 2,  Judith – 3 en Rona – 2.

17 december – The Challengers ds 1 – SD ds 1

De laatste wedstrijd van 2011; we keken er naar   uit.
Niet alleen omdat een aantal speelsters rust nodig heeft vanwege
blessures, maar ook omdat we vorig seizoen de laatste wedstrijd tegen
hen gewonnen hadden. We waren in optimistische stemming   (zijn we
altijd hoor).

Met 6 dames en invalcoach Diederik reden we naar Hoofddorp, hier speelden alle seniorenteams die avond. Een invasie van geel.

Het spel begon aftastend. Challengers was ook met 6
speelsters, dus we waren gelijkwaardig. Een agressieve m-t-m en wij een
zone. Het spel was snel in het begin en ondergetekende was aardig
buiten adem. Challengers heeft nog steeds een   oude bekende (Ria
Berkhout-de Wit) en zij is het nog steeds niet   verleerd. Ze scoorde
veel en zuiver. Maar wij hadden Annet en na het   eerste kwart stond het
20 – 13. Nog niets aan de hand.

Het 2e kwart vielen bij Challengers 2   junioren in, ze waren
dus toch met 8. Een van deze speelsters was   dermate sterk dat de
punten en 3-punters om onze oren vlogen. Gelukkig   kwamen Wilma en
Brigiet op stoom en ook Marijke T   wist de ballen te raken. Ruststand
41 – 31.

Het 3e kwart leek het of Challengers   ging uitlopen, maar we
bleven aardig bij. Goed aanvallend spel en lange   aanvallen werden
beloond door het vinden van vrije mensen. De arbitrage   was goed en er
werden veel vrije worpen genoten   en benut: 18 uit 26. Einde 3e kwart
59 – 48.  Het lukte ons   dan wel om te scoren maar niet om de
achterstand in te halen. Het   laatste kwart veranderde Challengers van
verdediging waardoor we in de   war raakten en een aantal maal op rij
balverlies   leden. Dit deed ons de das om. De achterstand was niet meer
in te halen   en we gingen naar huis met de stand 76 – 63. Gelukkig
toch nog de   taart, van Brigiet dit keer.

Wilma

Scores:  Annet 18 – Wilma 14 – Marijke T 13 – Brigiet 8 – Judith 6 – Marijke B 4

Namens de dames allen fijne kerstdagen en een goed en gezond 2012!

10 december 2011 – Spannend van het  begin tot het eind: Sea Devils – B.C. Apollo D.3

Aan het eind van het 1e deel  van de competitie staan
alleen nummer 1 en 2 van de ranglijst nog op  het programma. Sea Devils
staat 3e. De vraag is: gaat daar nog iets  aan veranderen? Sinds vorige
week spelen we 3 weken zonder Daniëlle,  maar met zoals altijd een
optimistische coach Job. Voor de wedstrijd  vertelt hij dat Apollo nu
genoeg heeft gewonnen (ze zijn ongeslagen)  en dat we dus een
belangrijke klus hebben vanavond.

Het 1e kwart gaat van start  met een snelle score van Wilma.
Dan komt ook Apollo los met scores  onder het bord en van veraf. Sea
Devils moet hard werken in de  verdediging, want Apollo speelt snel en
goed rond. Bij vlagen heeft  Sea Devils moeite om de basket te vinden.
Na het 1e kwart  staat het, mede dankzij een 3-punter van Annet 9-13.

Het 2e kwart wordt de zone  verdediging van Sea Devils iets
aangepast, zodat hun gevaarlijkste  speelster minder het spel kan
bepalen. Rona maakt 3 mooie scores door  het midden, waar Apollo van
staat te kijken. De actieve man-to-man  verdediging van Apollo is strak,
maar door een goede samenwerking,  lukt het toch om de achterstand in
te lopen. Bij rust staat het  22-21.

In het 3e kwart wordt vaak  de wedstrijd beslist, dus is
iedereen er op gebrand om nu niet te  verslappen. Apollo heeft het
moeilijk met de zone verdediging, maar  weet toch telkens de vrije vrouw
te vinden. Bij Sea Devils weet Annet  zich achter elkaar vrij te spelen
en te scoren. In de 10e  minuut staat het 36-32, maar weet Apollo in de
laatste seconde nog  een 3-punter te scoren. Dan blijft het dus erg
spannend met 36-35.

Het 4e kwart begint moeizaam  voor beide teams. Veel
balverlies en gemiste kansen en ook worden er  meer persoonlijke fouten
gemaakt met vrije worpen als gevolg. De hele  periode is het puntje
voor, puntje achter tot de 10e  minuut. Met nog een paar seconden op de
klok mag Apollo twee vrije  worpen nemen bij een stand van 48-47. Oef,
gelukkig, de 1e  gaat mis. De 2e niet, dus volgt verlenging bij 48-48.

In de verlenging begint Sea Devils  sterk met 3 scores op rij
en nog meer mogelijkheden. Sea Devils  probeert de wedstrijd rustig uit
te spelen, maar in de laatste minuut  komt Apollo nog angstig dichtbij,
maar niet genoeg. De eindstand is  54-52.

Scores werden gemaakt door: Marijke T.  – 14, Wilma – 2, Annet – 13, Judith – 6, Brigiet – 1,  Rona  – 10 en Marijke B. – 8.

3 december – De Hoppers ds 1 – Sea Devils ds 1

De Hoppers, ik ben er nog nooit geweest.
Om in de sfeer van Sinterklaas te blijven gingen we met de boot (pontje Akersloot).
Job had bedacht dat dit de kortste weg was. Overigens leidde Truus ons ook die
richting uit.
Na een prachtige tocht over het kanaal kwamen we een half uur later aan in Hoorn.
Een mooie entree en iets mindere hal met houten vloer (hij viel wel heel hard).

Een zone t/o een man-to-man. De zone liep redelijk, maar er werd geen rekening
gehouden met de zuivere afstandschoten van De Hoppers waardoor we dus niet konden
uitlopen in het eerste kwart: 18 – 20. Het 2e kwart had hetzelfde beeld, De Hoppers
schoten erg zuiver van ver. Wij hadden prachtige aanvallen maar vergaten de bal erin
te gooien. Overigens was de arbitrage iets minder waardoor Marijke T steeds
letterlijk op de huid werd gezeten en wij toch af en toe hiervoor zijkant kregen!
Rust : 29 – 35.

Hoer verder uit te bouwen? Dit bleek de tegenstander voor ons op te lossen want er
werd een zone ingezet. Hierdoor konden wij een voorsprong nemen (35 – 51) die we
niet meer uit handen hebben gegeven in het 4e kwart. De Hoppers ging nog wel over op
een man-to-man, maar het leed was voor hen al geschied, eindstand 55 – 63.
De Hoppers had wel 8 3-punters tegenover 1 van ons.

Gelukkig wist iedereen bij ons
te scoren.
Judith had dit keer de eer om de appeltaart veilig te stellen. Ze stelde ons niet
teleur.

Scores: Marijke T 14 – Annet 13 – Rona 12 – Judith 10, Marijke B 6 en Brigiet en
Wilma 4.

Maandag 28 november – Mooie overwinning voor Sea Devils tegen  Racing Beverwijk

Vanwege blessures en afwezigen was de  eerder
geplande wedstrijd van 5 november dankzij de medewerking van  Racing
verplaatst naar een maandag, de trainingsavond van Racing. Met  Sandra
en Job op de bank mocht Sea Devils dus na een dagje rust op 28  november
weer in actie komen voor de volgende wedstrijd.

Het 1e kwart begon goed voor  Racing. Zowel hun 2- als
3-punters als hun vrije worpen gingen  allemaal raak, zodat we na 5
minuten tegen een achterstand van 11-0  aankeken. Dankzij gunstige
wissels en beter spel kregen we toen  gelukkig zowel onze aanval als
verdediging beter op orde. Marijke T.  scoorde 6 punten op rij en Racing
werd vakkundig van scoren gehouden.  Na het 1e kwart stond het 13-10.

Het 2e kwart lukte opeens  bij Sea Devils alles. Door goede
passes en snelle aanvallen  veranderde het beeld van de wedstrijd
volkomen en stond het na 5  minuten in het 2e kwart 18-30. Het tweede
kwart werd  vervolgens rustig uitgespeeld en bij rust stond het 22-32.

Ook in het 3e kwart werd er  hard gewerkt bij Sea Devils in de
zone verdediging. Racing scoorde  maar 5 punten, terwijl Sea Devils
langzaam verder uitliep. Iedereen  kwam aan bod en iedereen kwam ook tot
scoren. Na het 3e  kwart stond het 27-42.

Het laatste kwart ging erg snel voorbij  met weinig scores aan
beide kanten. Kennelijk had iedereen zin in de  door Sandra geregelde
taart als bedankje voor Racing om de wedstrijd  te verzetten. De
eindstand was 33-50.

Iedereen kwam tot scoren: Brigiet en  Marijke B.- 2, Wilma en Daniëlle– 6, Judith – 7, Annet –  13, Marijke T. – 10 en Rona – 4

26 november – SD ds 1 – LCP ds 1

Afgelopen zaterdag hadden we LCP op bezoek. Na
verzoek van LCP om deze te verzetten vanwege te weinig speelsters waren
er naar onze mening toch redelijk veel speelster uit het team zelf.

Marijke B was weer present en ging het proberen met   haar
blessure, Marijke T was een weekendje weg. We hadden hulp   ingeschakeld
van Romany en Louise.

Over het algemeen een lastige wedstrijd waarin we   niet veel
tot scoren kwamen, maar ook LCP de basket niet helemaal kon   vinden.
Een wedstrijd waar het wederom om de laatste score zou gaan, er
lichamelijk hard werd gespeeld door LCP, veel   aanvalsrebounds werden
gepakt door LCP, er aan beide kanten 3 3-punters   werden gescoord, maar
toch resulteerde in een positieve uitslag voor   LCP: eindstand 41-43.

Jammer dat het altijd zulke vervelende wedstrijden   zijn, kan anders!

Scores periodes: 1e 8 – 11, 2e 12 – 6, 3e 9 – 14, 4e 12 – 12

Scores: Rona 9, Brigiet, Daniëlle, Judith en Annet ieder 8.

19 november – Harlemlakers DS 1 – Sea Devils DS 1

Zaterdagmiddag vroeg met 7 speelsters en 1
supportster (Sandra in dit geval) afgereisd naar Amsterdam. Het lijkt
wel of we een abonnement hebben op middagwedstrijden. In een mooie
Calandhal in Osdorp speelden we tegen Harlemlakers. Voor ons geen
onbekende, maar toch, bijna allemaal jonge nieuwe meisjes.

Wederom een moeizame start op een groot veld. Even aan elkaar
wennen en dit resulteerde in een stand van 4 – 9. Het 2e kwart was
dramatisch. Ballen wilden er niet in  en Harlemlakers kwam op stoom: 21 –
19 ruststand.

Dit zou ons toch niet weer gebeuren. Het 3e kwart begon al niet
veel beter maar door een paar mooie 3e-punters van Annet liepen we een
klein stukje uit: 31 – 35. Het werd tot in de 7e minuut van het 4e kwart
toch nog spannend toen Harlemlakers op gelijke hoogte kwam. Met nog een
beetje strak verdedigwerk scoorde de tegenstander niet meer en wij nog
net wel. Bij 37 – 40 viel gelukkig het eindsignaal.

Wat is er toch aan de hand met ons. Op trainen gaat het goed,
maar in de wedstrijden komt het er niet uit. Scoringspercentages van
onder de 50%. Positief blijven en op naar de volgende wedstrijd!

De scores waren niet helemaal goed geschreven wat resulteert in de volgende verdeling:

Annet 11 (2×3-punter) – Marijke T 9 (1×3-punter) – Brigiet en Daniëlle 6 – Wilma 4, Rona 3, Judith 1.

12 november – Verlies voor dames Sea  Devils tegen B.C. Schrobbelaar

Na een weekje rust  (vanwege
personele problemen) stond zaterdag 12 november dames 1  paraat om het
op te nemen tegen B.C. Schrobbelaar. Hoewel dit team  nog niet zo vaak
gewonnen had, zagen ze er bij de warming up best  groot en gevaarlijk
uit. Met Sandra en Marijke B. geblesseerd op de  bank en Xante als
invalster mocht coach Job een goede strategie  bedenken.

Het eerste kwart  ging goed van
start voor Sea Devils. Er werd goed gescoord tegen de  man-to-man
verdediging. De schoten van B.C. Schrobbelaar vielen niet  en na 6
minuten stond het 7-2. Daarna zette Schrobbelaar een fel  offensief in
en wist punt na punt te scoren. Na het 1e kwart stond het 10-12.

Het tweede kwart  bleef
Schrobbelaar de druk in de verdediging opvoeren en had Sea  Devils
moeite om de bal rond te passen en een goede aanval op te  zetten. In de
verdediging werd hard gewerkt, alleen pakte  Schrobbelaar veel
rebounds, waardoor nogal wat fouten werden gemaakt.  Van de 10 vrije
worpen scoorde Schrobbelaar er maar 2, waardoor de  wedstrijd gelijk op
bleef gaan. Bij rust stond het 18-22.

Het 3e
kwart had Sea Devils een kleine inzinking. Schrobbelaar daarentegen
scoorde achter elkaar. Ondanks de verandering naar een man-to-man
verdediging lukte het niet om de scores te stoppen. Schrobbelaar  bouwde
een voorsprong op van maar liefst 17 punten. Dankzij een paar  mooie
acties van Annet liep Sea Devils nog iets in en eindigde het 3e kwart met 32-44.

Het laatste kwart  zat niemand
echt lekker in de wedstrijd. Het lukte Sea Devils niet om  een verschil
te maken en de achterstand in te lopen. Helaas.  Schrobbelaar deed het
niet veel beter (miste 7 van de 8 vrije  worpen), maar gaf de
overwinning, dankzij de voorsprong van het 3e kwart niet meer uit handen. De eindstand was 39 – 52.

Scores werden gemaakt  door: Brigiet – 3, Wilma en Rona – 4, Daniëlle en Judith – 5,  Annet – 12 en Marijke T. – 6.

29 oktober 2011 – Mooie overwinning  voor dames 1 tegen US 3

Op een vroege zaterdagmiddag reizen
dames en heren 1 af naar de fameuze Apollohal in Amsterdam. Na 3
overwinningen op rij, is de vraag of de dames deze zegereeks kunnen
voortzetten. Bij het inspelen zien we 11 dames aan de overkant lopen  en
ontdekken we dat ze grote velden hebben, daar in de Apollohal,  ondanks
dat er 4 naast elkaar liggen. Zonder Judith, maar met Xanthe  van U20
en met Job en Sandra op de bank, gaan we enthousiast van  start.

Het eerste kwart begint in hoog tempo.  Sea Devils moet
duidelijk wennen aan het grote veld en de fanatieke  man-to-man
verdediging van US en staat al snel 7-2 achter. Ondanks  een paar
rommelige aanvallen weten we onze centers toch te bereiken.  De
verdediging krijgt meer grip op US en het 1e kwart  eindigt in 9-9.

Het 2e kwart gaat redelijk  gelijk op. Er worden helaas een
paar mooie kansen gemist, maar er  wordt ook hard gewerkt in de
verdediging, waardoor we toch een kleine  voorsprong opbouwen. Sea
Devils denkt dat het nog beter kan, dus gaan  we met vertrouwen de rust
in bij een stand van 16-19.

Het 3e kwart wordt inderdaad  een tandje bijgezet door Sea
Devils. Rommelig spel wordt afgewisseld  door rustig uitgespeelde
aanvallen en zo wordt er van alle kanten  gescoord, zowel inside als van
buitenaf. US kan de basket minder goed  vinden en heeft moeite met de
felle zone verdediging van Sea Devils.  Na het 3e kwart staat het 21-32.

Het laatste kwart begint US met een  fanatieke verdediging
en lijdt Sea Devils achter elkaar balverlies.  Oeps, zo komen ze snel
dichterbij tot 31-34. Na een time-out van Job  gaan Daniëlle en Annet
volop in de aanval en weten ze Marijke T. een  paar keer goed te
bereiken. Ook scoort Annet twee kritieke vrije  worpen, waardoor we weer
wat lucht krijgen met 33-40 en nog 2 minuten  op het scorebord. De
aanvallen worden lang uitgespeeld en dankzij een  laatste score van
Wilma eindigt de wedstrijd in 37-42.

Scores werden gemaakt door: Xanthe –  5, Daniëlle – 3, Marijke T. – 10, Annet – 9, Marijke B. – 6,  Brigiet – 4 en Wilma – 5.

Sea Devils DS 1 – JBC Noorderhaven DS 1

Na een jaar niet tegen JBC te hebben gespeeld   zitten
ze dit jaar weer in onze competitie. Voor ons een bekende en   zware
tegenstander. Ging het in de voorgaande wedstrijden steeds om 1 of   2
punten, vanavond was er toch duidelijk verschil.

Beide teams deden hun best om te scoren, maar op   een of
andere manier lukte het niet. Er werd aan onze kant vooral door   elkaar
gelopen, ten elkaar aan gelopen  en JBC gaf weinig ruimte weg.   Dit
resulteerde dan ook na 10 minuten in een 5   – 4 voorsprong voor ons.
Het 2e kwart was al niet veel beter   en hielden we elkaar in evenwicht.
Na 18 minuten spelen was het slechts   9 – 9. Dit kon toch niet zo
doorgaan tot het einde. Wat was er aan de   hand? Met 15 – 17 gingen we
de rust in.

Het 3e kwart stond er een geheel ander   Sea Devils in het
veld. Annet scoorde een aantal 3-punters en Rona liep   lekker op de
break er gooide er de meest vreemde ballen in. We hielden   JBC nu goed
tegen en de voorsprong was daar:   34 – 26. JBC bleef maar doorwisselen,
maar ook dit hielp niet. De   ballen wilden er niet in.

Het laatste kwart was wederom Annet nog scherp en   greep
Marijke (T.) alle verdedigingsrebounds. Ze was niet te stoppen.   JBC
werd er moedeloos van en vergaat de eerste 6 minuten te scoren. Wij
gingen wel door met wat gestructureerder spel   en de overwinning werd
niet meer uit handen gegeven: 49 – 34.

De appeltaart voor de vorige wedstrijd smaakte extra lekker!

Scores: Annet 17 – Rona 10 – Judith 6 – Daniëlle 5 – Brigiet en Marijke 4 – Wilma 3.

Vrije worpen 50%.

8 oktober 2011 – Vette overwinning voor  dames 1 tegen Pro Build Lions 3

Na de nipte overwinning tegen het 2e  team van Pro
Build Lions komt deze week het 3e team op  bezoek in Castricum.  Direct
bij aankomst wordt al gesignaleerd, dat  dit team niet zo jong  is als
het 2e, maar uit ervaring  weten we: dat zegt niets. We spelen vandaag
zonder Wilma en Sandra.  Sandra kan vanwege een ernstige blessure in de
1e  wedstrijd van het seizoen helaas voorlopig niet meedoen.

Het eerste kwart wordt rustig gestart.  Het tempo ligt een stuk
lager als vorige week en Job spoort ons dan  ook aan om het tempo iets
te verhogen. Onze aanvallen worden goed  uitgespeeld tegen de man-to-man
verdediging. Na 5 minuten staat het  8-0. De zone verdediging van Sea
Devils zit goed dicht, maar als  Lions een aantal verre 3-punters scoort
komen zij toch weer  dichterbij. Na het 1e kwart staat het 16-14.

Het 2e kwart wordt er,  vooral door Lions, veel gemopperd op de
scheidsrechter. Wij pakken  veel ballen af en de ene na de andere score
vliegt de tegenstander om  de oren. Zowel inside als outside wordt
volop gescoord. Lions krijgt  nog wel een paar vrije worpen, maar gooit
die grotendeels mis. Met  een stand van 20-3 in het 2e kwart staat bij
rust 36-17 op  het scorebord.

Na rust komt Lions weer gemotiveerd uit  de kleedkamer. Zij
verdedigen fanatieker en Sea Devils lijdt veel  balverlies.  Na een paar
scores van Lions wordt Sea Devils weer alert  en wordt er een echte
wedstrijd gespeeld. De zone verdediging van  Lions werkt even, maar al
gauw vindt Sea Devils, met geweldig pass  werk van Judith, ook daar weer
de juiste gaten om te scoren. Het 3e  kwart gaat verloren met 11-12,
maar dankzij de grote voorsprong van  het 2e kwart staat het nog altijd
47 – 29.

Het laatste kwart zet Sea Devils nog  even een tandje bij,
hetgeen er bij Lions niet meer in zit. Er kan  van alle kanten gescoord
worden en de appeltaart bij het 60e  punt komt in zicht, al in de 6e
minuut! De eindstand is  uiteindelijk 66-36.

Als het sheet is afgetekend komt de  aanvoerster van Lions het
sheet opvragen en schrijft daar Protest op.  Op de achterzijde wordt
iets genoteerd over te laat beginnen (het was  maar een kwartiertje) en
scheidsrechters, die niet konden fluiten.  Niks serieus lijkt ons, maar
we zullen het afwachten.

Scores werden gemaakt door: Daniëlle  en Marijke T. – 13, Annet en Marijke B. – 11, Brigiet – 10,   Rona – 8 en Judith – 2.

1 oktober 2011 – Nipte overwinning voor  dames 1 bij Pro Build Lions

Op een zonnige zaterdagmiddag maken de  dames zich klaar
voor de 2e basketbalwedstrijd van het  seizoen tegen Pro Build Lions
dames 2. Enigszins gehavend doordat  Annet bij de krakersrellen in
Amsterdam moet zijn en Sandra vorige  week haar kuitbeen heeft gebroken
gaan we er in een warme sporthal  toch tegen aan. In het Indoor Centrum
van Landsmeer wordt in de ene  sporthal een akelig groot center court
opgebouwd, gelukkig voor de  junioren, terwijl in de andere hal 10 jonge
meiden zich fanatiek warm  lopen. Gelukkig hebben wij Sandra, met gips
in rolstoel, en coach Job  bij ons.

Het eerste kwart gaat fanatiek van  start. Aan beide kanten
wordt veel gemist en worden nogal wat foutjes  gemaakt. Pro Build Lions
gooit alle (8) vrije worpen er in en wij 5  van de 8, wat zorgt voor een
kleine achterstand voor Sea Devils. Na  het 1e kwart staat het 12-9.

Het tweede kwart loopt Lions iets  verder uit, maar gelukkig
gaan zij dan ook hun vrije worpen missen  (6x). Een korte full court
verdediging brengt ons even in de war,  maar Lions zet niet door. Judith
en Brigiet komen goed tot scoren en  Rona sprokkelt puntjes er bij op
de vrije worp lijn. Dankzij een  3-punter in de laatste minuut komt
Lions toch weer bij en staat het  bij rust 21-22.

Het 3e kwart verwachten wij  weer een full court verdediging
van Lions, maar die blijft uit. Wij  kunnen daardoor rustig ons spel
spelen en vooral Brigiet is niet te  stoppen. Door twee 3-punters van
Lions blijft het toch spannend en  kijkt Sea Devils zelfs tegen een
kleine achterstand aan na het 3e  kwart: 35-31.

Het 4e kwart blijkt dan dat  de dames van Lions iets missen.
Dankzij onze nog altijd felle  verdediging leiden ze veel balverlies en
kunnen ze de basket niet  meer vinden. Sea Devils blijft ook veel
missen, maar het lukt toch om  weer een kleine voorsprong op te bouwen.
Na 7 minuten staat het  35-39. De laatste minuten houdt Sea Devils het
hoofd koel en komt  Lions alleen in de laatste minuut nog een keer tot
scoren. De  wedstrijd eindigt in 37-39.

Scores werden gemaakt door: Brigiet –  13, Rona – 8, Wilma en Judith – 5, Marijke T. – 4, Marijke en  Daniëlle – 2.

24 september – Valse start dames 1

Vandaag   weer begonnen aan het nieuwe seizoen. Het schema van de dames is door de bond helemaal door elkaar gegooid, wat
betekent dat er dit seizoen onbekende tegenstanders zijn. De beste teams van regio Haarlem zijn samengevoegd met de beste teams van regio Amsterdam.

Vanavond stond de eerste nieuwe tegenstander in het veld: Apollo dames 4. Een groep jonge dames tegen ons alom bekende team.

Er  werd stroef en aftastend begonnen, een man-to-man tegen
ons waarin nog   niet alle plekken duidelijk waren en een
zone-verdediging door ons   gespeeld, waarin het rommelig verliep. De
hele wedstrijd verliep   overigens rommelig. Mensen werden niet
gevonden, passes kwamen niet goed   aan, verdedigingsrebounds waren voor
de tegenstander en de ballen   wilden niet vallen. Ook de tegenstander
had moeite met score  en zo   hielden we met elkaar de wedstrijd tot het
einde spannend. Begonnen we   met 0 – 0, in de rust was het 17 – 17 en
uiteindelijk ging Apollo er met   de winst vandoor: 34 – 36.

Van  de 8 vrije worpen aan onze kant werden er 3 geraakt.
Van de 26 vrije   worpen van de tegenstander (!) werden er 4 geraakt.
Apollo kreeg 7   fouten, wij hadden er 22. Kortom, veel trainingswerk te
doen.

Scores: Marijke T en Brigiet 8, Wilma 6, Annet 5, Judith 3 en Sandra en Marijke B 2.

——
Commentaar, suggesties, tekst of foto’s voor de dames 1 pagina? Mail de webmaster!