Seizoen 2011-2012: Heren 3

Spelers Via basketball.nl
Martijn Bor Alle wedstrijden
Daan Boske Stand
Geert Boske (bs H2)
Emilian Brandon Oude site
Tim Brugman (bs H2) 2010-2011
Alexander van Dalen (bs H2) 2009-2010
Bert de Geest 2008-2009
Robbert Heerland 2007-2008
Stefan Heine 2006-2007
Job Hendriks 2005-2006
Danny Put (bs H2) 2004-2005
Koen Veldman

Verslagen

18 februari – The Sea Devils H3 tegen Racing beverwijk H4

Op voorhand was Racing H4 gezien hun tweede plaats op de ranglijst een sterke tegenstander. Ook de eerste wedstrijd dit seizoen eindigde in een overwinning voor Racing H4 (68-57).

Racing begon de wedstrijd dan ook goed met de openingsscore in de vorm van een driepunter, maar de Helden van het derde lieten zich niet zomaar van de wijs brengen en door een goede defense en veel defensive rebounds,  wonnen de helden van het derde het eerste kwart uiteindelijk met 16-9.

Het tweede kwart begon H3 met drie frisse mensen in het veld, maar eigenlijk leek het net of er niets was veranderd want het spel bleef hetzelfde; op zoek naar de break en anders voornamelijk al rondspelend de vrije man vinden (wat over het algemeen vrij snel ging). Racing kon hier niet goed mee omgaan besloot om zelfs O.J. (Opa Job) naar de vrije worp lijn te sturen. Uiteindelijk kon Racing het kwart nog enigszins goedmaken door in de laatste minuut nog twee keer te scoren, waardoor er tijdens de rust een ruime 30-18 voorsprong van onze helden op het scorebord stond.

Begin derde kwart kwam H3 een beetje langzaam uit de startblokken en hierdoor werd er de eerste 2 minuten niet gescoord en dat terwijl Racing het team toch aardig hielp door H3 twee keer naar de vrijeworplijn te sturen, dit zonder succes(misschien moet er bij The Sea Devils een trainingsuur komen waarin alleen maar vrijeworpen worden geschoten). Maar gelukkig kwam er een ommekeer en scheef genoeg werd deze ommekeer ingezet door Han (Stefan Heine) die met twee acties en twee fouten die hij meekreeg voor zes punten zorgden!! Bert (de Geest)ging daar nog eens met een driepunter overheen en daardoor kwamen onze Helden terug in het kwart. Maar toch werd dit derde kwart Sea Devils-getrouw nipt verloren met 12-14.

In het laatste kwart werd er duidelijk relaxter gespeeld door de Helden en dachten er waarschijnlijk al veel aan het biertje die op ze stonden te wachten. Gelukkig was er nog een van de Helden scherp want Daantje (Boske) had met 9 punten een groot aandeel in het ontspannende spel van The Sea Devils gedurende het vierde kwart. Uiteindelijk wonnen The Sea Devils ook het vierde kwart en was de eindstand 57- 45 een feit. Goede zaken dus voor de Helden die toch maar weer mooi de nummer twee van de ranglijst versloegen zonder daadwerkelijk in problemen te komen!!

Door deze overwinning zijn The Sea Devils H3 van de 5e naar de 3e plaats gestegen op de ranglijst!!!!!!!

Top 3 topscores:

Han: 19 pnt, Daantje: 16pnt, Bert:  10 pnt

Tevens willen de Helden van het derde altijd nog even een shout out doen naar de scheidsrechter en de dames van de tafel! Bedankt dat jullie er waren en wij hopen dat jullie van ons spel hebben genoten!!!

22 oktober – Sea Devils H3 – BV Hoofddorp H5

Hoofddorp had een team met aardig wat lengte, toch werd er onder het bord vrij weinig gescoord. Na een periode krap bij elkaar
hebben we helaas verloren met 49-53. Uit gaan we de jongens van Hoofddorp pakken. Voordat ik het vergeet, hartelijk bedankt aan de scheidsrechters, goed gefloten!!!

—Commentaar, suggesties, tekst of foto’s voor de heren 3 pagina? Mail de webmaster!