10 & 11 december

 • Heren 1 mocht eindelijk weer eens thuis en kreeg koploper Akrides op bezoek. Waar vorige week nog kon worden volstaan met “Helaas, ingemaakt” bleek het deze week nog erger: dit Akrides bleek letterlijk 2x zo goed. Geen details wegens het balen.
 • “Spannend van het  begin tot het eind: Dames 1 – B.C. Apollo D.3
  Aan het eind van het 1e deel  van de competitie staan alleen nummer 1 en 2 van de ranglijst nog op  het programma. Sea Devils staat 3e. De vraag is: gaat daar nog iets  aan veranderen? Sinds vorige week spelen we 3 weken zonder Daniëlle,  maar met zoals altijd een optimistische coach Job. Voor de wedstrijd  vertelt hij dat Apollo nu genoeg heeft gewonnen (ze zijn ongeslagen)  en dat we dus een belangrijke klus hebben vanavond. Het 1e kwart gaat van start  met een snelle score van Wilma…
 • Verslag van u20d:” Inpakken, strik er om en terugsturen.
  Gevraagd of de dames scherp wilden beginnen, nou dat deden zij. In de 7e minuut scoorde Lisse voor de eerste maal. Maar toen hadden wij er 16 inliggen. Vooral Louise en Rosa hadden er zin in en scoorden de ene break na de andere. Stand na 10 minuten 20-2..
 • Update U14 mix 1: Bob en Tim legden basis!
  De zeeduivels van U14 gaan als een trein. Coach Fu’ad heeft de afgelopen wedstrijden zelfs bijna kunnen gebruiken om nieuwe technieken met aanvalslijnen uit te proberen. En je kunt niet zeggen dat daardoor nou zoveel minder werd gescoord: Tegen de altijd felle (Noord-) Amsterdammers wonnen ze ook weer, met 78-46. Het is al zeker dat ze als eerste gaan eindigen!
  En dan…? Dan worden ze bevorderd tot…

Categorie: 2011-2012, Nieuws | Reacties uit