17 december

  • Heren 1 is mentaal op de weg terug maar kampte in Hoofddorp tegen Challengers 1 met blessureleed en foutenlast. De tegenstander  was behoorlijk vaardig in hun aanval met twee goede centers en ook afstandsschutters. Maar Sea Devils ging scorend ook erg goed: dit leidde via 22-23 tot een ruststand van 48-48. In het derde kwart kwam de halfgeblesseerde TE niet terug en vielen MdH en JH al uit met vijf fout (scheids was nogal overheersend). Gestart met 8 man dus dat werd krap;  ja hoor geeindigd met 3 man! Jammer maar thuis moet deze tegenstander te winnen zijn!
  • Verslag van Dames 1: ” De laatste wedstrijd van 2011; we keken er naar   uit. Niet alleen omdat een aantal speelsters rust nodig heeft vanwege   blessures, maar ook omdat we vorig seizoen de laatste wedstrijd tegen   hen gewonnen hadden. We waren in optimistische stemming   (zijn we altijd hoor). Met 6 dames en invalcoach Diederik reden we naar Hoofddorp, hier speelden alle seniorenteams die avond. Een invasie van geel.
    Het spel begon aftastend. Challengers was ook met 6   speelsters, dus we waren gelijkwaardig. Een agressieve m-t-m en wij een   zone. Het spel was snel in het begin en ondergetekende was aardig   buiten adem. Challengers heeft nog steeds een…
  • Heren 3 moest ook al in Hoofddorp om 21:15 en het enige wat ik heb meegekregen is dat een tegenstander na afloop de bank omver schopte (?).
  • Verslag U20d: “Laatste wedstrijd en dan herindeling.
    Met een compleet team moesten wij zaterdag nog een inhaalwedstrijd spelen tegen KTC. Algemeen bekend was dat KTC een jong team had en nog geen wedstrijd gewonnen. Dat had geen goede uitwerking op de motivatie van the Sea Devils. Het eerste kwart werd nog voortvarend van start gegaan met een m-t-m…

Categorie: 2011-2012, Nieuws | Reacties uit