19 november

  • Verslag van dames 1: “Zaterdagmiddag vroeg met 7 speelsters en 1 supportster (Sandra in dit geval) afgereisd naar Amsterdam. Het lijkt wel of we een abonnement hebben op middagwedstrijden. In een mooie Calandhal in Osdorp speelden we tegen Harlemlakers. Voor ons geen onbekende, maar toch, bijna allemaal jonge nieuwe meisjes.
    Wederom een moeizame start op een groot veld. Even aan elkaar wennen en dit resulteerde in een stand van 4-9 […] Dit zou ons toch niet weer gebeuren..
  • Heren 1 speelt uit tegen een lang een zwaar Alkmaar heel scherp en schiet ongeveer 90% in het eerste kwart: 32 punten! Tweede kwart iets lastiger tegen een strakkere verdediging maar in het derde kwart weer perfect van start met killercombinaties onder het bord en een demotiverende 3-punts 24-seconden  beater. Ook nog eens goed de mond gehouden tegen te strak fluitende scheidsen: echt een goede pot! Vierde kwart te vaak aan de lijn gestaan.
  • Verslag van heren 2: “De uitwedstrijd bij Hillegom 2 had veel weg van die van vorige week bij Heemstede. Het grote verschil is dat heren 2 nu wel heel diep wegzonk in het tweede kwart.
    Wederom een prima start van Sea Devils; na twee minuten lagen er al twee drietjes in. En dat op 6,75 meter. Niets aan de hand, 12-16 na het eerste kwart. Het tweede kwart dat volgde mag officieel de boeken in als de slechtste ooit…
  • Verslag van U20 dames: “Van de dames had ik begrepen dat zij vorig seizoen nipt verloren hadden van de dames U20 uit de visserijhoofdstad van ons land. Dat zou nu anders worden. Vooraf de dames goed ingeprent om zo scherp mogelijk te beginnen. En dat deden zij, de man to man was uitstekend en voor Akrides was er geen doorkomen aan. Na het eerste kwart was de stand 16-9, maar dat hadden zeker 10 punten meer voor…

Categorie: 2011-2012, Nieuws | Reacties uit