3 & 4 december

  • Heren 1 moest tegen de nummer laatst, Hoppers, en na afloop bleef vooral de vraag “waarom staan deze jongens laatste”? Een jong, snel en stevig team wat nogal fanatiek aandrong waarvoor de verdediging van Sea Devils niet goed genoeg op de voeten stond en waardoor de aanval paniekerig werd. De eerste twee kwarten kon men nog redelijk bijblijven (37-31) maar dat had te veel kracht gekost. Derde kwart was 18-8 en het vierde ging het echt nergens meer over. Helaas, ingemaakt.
  • Verslag van dames 1: “De Hoppers, ik ben er nog nooit geweest.  Om in de sfeer van Sinterklaas te blijven gingen we met de boot (pontje Akersloot). Job had bedacht dat dit de kortste weg was. Overigens leidde Truus ons ook die richting uit. Na een prachtige tocht over het kanaal kwamen we een half uur later aan in Hoorn. Een mooie entree en iets mindere hal met houten vloer (hij viel wel heel hard). Een zone t/o een man-to-man. De zone liep redelijk, maar er werd geen rekening gehouden met…
  • Verslag van U20d: “Apollo uit – De Sint hield zijn cadeau lang in de zak.
    Op 4 december om 16.30 een wedstrijd spelen in de Apollohal is niet bepaald ideaal. Twee speelsters moesten verstek laten gaan in verband met aktiviteiten rondom de goedheiligman. En om te voorkomen dat ze de rest van het seizoen ook niet aanwezig  zouden zijn, de zak naar Madrid bestaat nog steeds, met (..) In het eerste kwart starten wij met een m-t-m waarbij                                          wijzelf niet teveel persoonlijke fouten mochten oplopen. Het pakte redelijk uit..

Categorie: 2011-2012, Nieuws | Reacties uit