Nieuwe start en nieuwe sponsor voor h1

PERSBERICHT – Castricum, 17 november 2012

Na jarenlang in de rayoncompetitie te hebben gespeeld, is er bij Sea Devils heren 1 flink wat veranderd. Aan het einde van vorig seizoen is een aantal bepalende spelers gestopt met basketballen hetgeen hoe dan ook een afscheid van het rayon betekende. Niettemin staat er inmiddels weer een volwaardig en compleet team klaar voor de district Haarlem competitie.

In de zomer van 2012 hebben de Castricummers het aantal heren-seniorenteams teruggebracht van drie naar twee, waarbij de vorig jaar overgekomen spelers van Akersloot zijn toegevoegd aan het restant van heren 1. Daarmee is een geheel nieuw team ontstaan van maar liefst 12 spelers met ieder behoorlijk wat basketbalervaring. Wel hebben de mannen tijd nodig om aan elkaar te wennen; ondanks de plek in de lagere competitie is de start van het seizoen moeizaam gebleken.

Toch heeft Van der Steen Autobedrijf uit Heiloo voldoende vertrouwen in het team getoond door de mannen geheel in het nieuw te steken. Het autobedrijf, dat onlangs haar 25-jarig jubileum vierde, sponsorde al diverse verenigingen, onder andere in Heiloo, Limmen en Egmond, maar was in Castricum nog niet vertegenwoordigd. Ook de basketbalsport is nieuw terrein voor het bedrijf uit Heiloo.

Voor de mannen van Sea Devils een mooie kans om stap voor stap te bouwen aan het nieuwe herenteam. Zij hopen dan ook op korte termijn mooie sportieve resultaten aan hun nieuwe sponsor te kunnen laten zien.

Zie ook