Seizoen 2012-2013: U14 Mix 1

Spelers Via basketball.nl
Rory Bakker Alle wedstrijden
Jan Brouwers Stand
Rick Limmen
Mark Reurts  Historie
Daan Ruijter  2011-2012
Luuk Voebel (bs U16)
Louis Westland
 + bankspelers van u14 mix 2
Trainer/coach:
Herman Hollanders / Alex van Dalen

Staand: Rory, Luuk, Alexander, Herman, Mark, Jan
Zittend: Darina, Daan, Dave, Quinten, Merel, Rick

9 februari – U14 mix 1 – Windmill U14 J1

We dachten toch altijd dat we met Jan en Mark wat lengte hadden echter tot afgelopen zaterdag. Bij Windmills stond een Goliath.  2 meter was hij zeker wel en tevens beschikten de Zaandammers over een behendige spelverdeler.

Het 1e kwart werd er door Sea Devils goed verdedigd maar de aanval liep niet naar wens. We waren angstig en onzeker.  Ook Windmills kwam niet in hun ritme en daardoor stond er na 10 minuten spelen slechts een 3-6 achterstand op het bord.

Vol goede moed gingen we het 2e kwart in. De aanval liep iets beter maar verdedigend hadden we het moeilijk.  De reus pakte veel  aanvallende rebounds al wist hij deze niet allemaal om te zetten in scores ( gelukkig). Het kwart eindigde dan ook onbeslist 8-8.  Rust  11-14.

Het 3e kwart liet eigenlijk hetzelfde beeld zien als het 2e kwart. Veel balverlies aan beide kanten en  weinig scores.  Elke keer als we een kleine voorsprong namen greep de coach van Zaandam gelijk naar een time–out en ontregelde zo the flow van ons. Hij was tevens erg intimiderend richting de scheidsen. Wat ook effect had op onze ploeg. Hij kreeg echter geen technische fout. Toch wisten we een minimale voorsprong te nemen van 8-7.  Het laatste kwart was het alles of niets.

De goede spelverdeler van Windmills kon de bal lang vasthouden waardoor veel tijd verstreek. Een double team op hem had slecht 1x effect. Onze spelers die met U14-2 hadden meegedaan werden vermoeid en we leden veel balverlies. We konden het helaas niet afmaken en verloren uiteindelijk met 23 -28..

 

——
Commentaar, suggesties, tekst of foto’s voor de u14 mix 1 pagina? Mail de webmaster!