14 januari

  • Verslag van Dames 1: Vandaag 3 dames die niet mee konden spelen. Gelukkig was Romany bereid ons te helpen. De tegenstander zag er professioneel uit, er werd   flink door hen warm gedraaid, waar wij ons 5 minuten gunden. Uiteraard   waren een aantal al warm vanwege fluiten e.d.
    Het eerste kwart liep traag en stroef van onze kant. Pas in de 7e minuut kwam de eerste score van Annet. Gelukkig lukte het ProBuild ook niet echt, want na 4 punten in de 4e minuut hebben ze de rest van het kwart niet   meer gescoord: stand 10 – 4.
    Het 2e kwart kwamen we allebei…
  • Heren 1 kampt nog enigzins met blessureleed maar had toch negen man op de bank. Ondanks een gemotiveerd begin kwamen de aanval niet van de grond. Samengevat: een bekend timingprobleem om vrij te lopen,  daardoor te veel gedribbel in plaats van passes, waardoor de scores van individuele acties moesten komen. En dat is niet gewoon genoeg. Na een 9-pts achterstand met rust was het derde kwart vernietigend, 9-26. Misschien kunnen we moed putten uit het vierde kwart, 13-3 met een zoneverdediging?
  • Verslag van u20 dames: “Wat willen wij nu? Winnen, verliezen of toch maar winnen?
    Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd in de grote hal, en wel tegen Heiloo U 22 dames. Veel lengte en genoeg speelsters bij de tegenpartij terwijl wij het met 6 vrouw moesten doen. Noodgedwongen weer in de floating zone om niet te snel in foutenlast te geraken. Gelukkig speelde Heiloo ons in de kaart door direct door te hebben dat wij zone speelden en gingen zij dus van afstand schieten. Resultaat veel missers, vanwege de druk van de floating, en…

Categorie: 2011-2012, Nieuws | Reacties uit