10 maart

  • Heren 1 moest tegen Alkmaar waar uit nog netjes van was gewonnen door heel scherp te schieten. Dat lukte in de return helaas niet. Aanvallend kwamen de centers te hoog en schoten hadden niet de benodigde ontspanning. Verdedigend vielen eerst gaten onder het bord (lange mannen) en toen dat onder controle was kwamen er afstandsschoten. Al met al een redelijke wedstrijd echter de hele tijd zo’n tien punten achtergestaan. 71-82 verloren.
  • Verslag van Dames 1: “Vorige keer in Amsterdam een moeilijke wedstrijd tegen Harlemlakers en nog maar net gewonnen met 3 punten. We wisten dus wat ons te wachten stond. Toch pakte het beter uit. Met een voltallige team en vaste begeleiding aan de wedstrijd begonnen. Een quickstart maar na 6 punten stopte het even. Harlemlakers scoorde pas in de 9e minuut dus…
  • Verslag van U20 Dames: “Kampioenschap ver weg! In wat een op voorhand eenvoudige overwinning zou moeten worden tegen Flashing Heiloo, vonden de dames U20 van The Sea Devils hun Waterloo. Bij winst zou een kampioenschap nog mogelijk zijn, maar Flashing speelde veel beter dan de vorige keer en wij lieten het er bij vlagen bij liggen. In het eerste kwart moesten wij nog even warm worden. Na de vijfde minuut liepen wij bij Flashing vandaan. Stand na eerste kwart 14-9 voor onze dames.
    In het tweede kwart waren wij de weg volledig kwijt. Flashing kon naar hartelust scoren terwijl…
  • Heren 2 zagen we met één punt winnen!
  • Jouw team ook vermeld zien? Mail de webmaster!

Categorie: 2011-2012, Nieuws | Reacties uit