Aanbieding Ben Rietdijk Sport

Ben Rietdijk Sport geeft sporters van verenigingen de kans om, tegen gereduceerd tarief, te trainen in het fitnesscentrum. De trainingen zijn onder begeleiding en de oefeningen specifiek voor de door de sporter bedreven sport.  In onderstaande brief van Nick Berkhout staat meer informatie. Alle leden van basketbalvereniging The Sea Devils die interesse hebben kunnen met Nick contact opnemen.

Beste Sea Devils,

Het seizoen is in volle gang en de eerste aantal competitiewedstrijden zijn gespeeld. De meeste beginnen hun draai te vinden als het gaat om uithoudingsvermogen, snelheid, kracht etc.

Toch zijn er een hoop spelers die fysiek meer zouden kunnen/willen of niet in de juiste conditie zijn om het seizoen volledig mee te draaien i.v.m. blessures.

Voor je lichaam zorgen betekend goed eten, voldoende slapen en zorgen dat je lichaam bepaalde belastingen aan kan.

Afgelopen week zijn er een aantal spelers van The Sea Devils binnen gelopen en werken 1-2 keer per week samen met mij een sportspecifiek programma af.

Gelukkig voor mij geen onbekende sport en in combinatie met de nodige opleidingen heb ik voldoende materiaal om de mannen/dames van The Sea Devils individueel te begeleiden.

Zoals we met andere verengingen ook een samenwerking hebben (o.a. Rugby en Handbal), wil ik ook graag alle Sea Devils leden de kans bieden om zichzelf verder te ontwikkelen .

Ik hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet,

Nick Berkhout
Ben Rietdijk Sport
0251 – 65 83 25
06 – 12 48 18 04