Afsluiting seizoen 2013-2014

Allen,

De inschrijving voor het mei-event is blijven steken op 21 personen. Het minimale aantal om het evenement te organiseren is ongeveer 35. Wij vinden het jammer dat van de +/- 75 aangeschreven basketballers er slechts 21 gereageerd hebben. Omdat de sporthal wel gereserveerd is, zal er op de donderdagavonden in mei “inloop-basketbal” zijn van 19.30 tot 22.00 uur. Iedereen kan dan komen en meespelen.
Vr.gr.
Cees Castricum


[verouderd]
Het einde van het seizoen nadert. Maar niet voor The Sea Devils. Wij gaan in de maand mei nog door, maar dan anders. Op de donderdagen 1, 8, 15 en 22 mei, van 19:30 to 22:00 is er voor de seniorenteams, de recreanten en liefhebbers een gevarieerd programma (voor de jeugdteams gaan de trainingen gewoon door en zullen Alex, Darina, Vincent, Herman en Judith een leuk programma maken).

Op deze avonden mag iedereen meedoen, mits hij/zij de leeftijd van 17 jaar heeft bereikt en kan basketballen. Ieder geeft zich individueel op. De organisatie zal mix-teams indelen en een programma maken over de 4 donderdagen. Sommige onderdelen zullen op meerdere avonden uitgevoerd kunnen worden, je mag dus een avond missen. Je team speelt wel elke avond een wedstrijd. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk wedstrijdformulier waarop je resultaten worden vermeld. Op de laatste avond zal de balans worden opgemaakt en de winnaars bekroond met “eeuwige roem”. De mix-competitie zal op de laatste avond worden beslist door halve finales en een finale.

De persoonlijke onderdelen waar iedereen aan meedoet zijn o.a. driepunts-schieten, vrije- worpen contest, Dribble course, Lay-up test, Schiet-serie, Basketbal-pass test.

Wat moet je doen

Dat is heel simpel. Je moet je opgeven. Voor de meesten kan dat via je trainer/coach of aanvoerder. Die heeft een inschrijflijst. Individueel kan ook via c.castricum@ziggo.nl. Schrijf je dus in voor deze laatste en gezellige avonden van het seizoen 2013/2014. De deelname is gratis.

Inschrijven kan tot 25 april.