Van het wedstrijdsecretriaat

  • De laatste maand van dit jaar. Wat is het toch weer snel gegaan. Aanvraag coderingen, zaalruimte e.d. voor het seizoen 2013-2014 zijn al weer binnen. Hoewel het bij de teams ten einde loopt is het secretariaat al weer volop bezig met volgend seizoen. Dit houdt voor jullie ook in dat je vast gaat nadenken wat je volgend seizoen wil: stoppen of doorspelen?Het zou fijn zijn als dit eind april bij het secretariaat bekend is, doch wel uiterlijk half mei. Alleen als je doorgaat hoef je niets te laten weten. Stop je met basketballen, dan heel graag een mailtje naar secretaris@seadevils.nl.

    Ook als je het nog niet weet, meld je dan nu af en in augustus kun jij je altijd weer aanmelden. Dat is beter dan in september te melden dat je gestopt bent. Geen bericht betekent doorgaan!! Nog even voor de duidelijkheid: afmeldingen in september zullen worden beboet met € 75,00. Dit is bondsgeld dat afgedragen dient te worden voor te late afmeldingen. De verenging kan niet opdraaien voor deze kosten. Zoek de schuld bij jezelf.

    Allemaal nog even de schouders eronder tot eind seizoen en ik zie jullie graag bij de Algemene Ledenvergadering van 29 mei a.s. om na te praten over het oude seizoen en eventueel nieuwe ingevingen of ideeën voor het nieuwe seizoen.

    Groet, Wilma

Categorie: 2012-2013, Nieuws | Reacties uit