Het is zo ver..

 Sea Devils viert 50-jarig jubileum!

Op zondag 5 oktober 2014 bestaat basketbalvereniging The Sea Devils 50 jaar. Turbulente jaren mag je wel zeggen, waarbij diepte- en hoogtepunten elkaar afwisselden. Wat al die jaren is blijven bestaan is de gezelligheid in de club. Zo gaan wij het 50-jarig bestaan ook vieren.

Het moet een leuke en gezellige dag worden waarbij alle leden betrokken zullen worden. Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 13.00: Henk Pieterse clinic

Alle jeugdleden onder 16 jaar krijgen de clinic van Henk Pieterse aangeboden. Onze jeugdleden staan al op de lijst van deelnemers. De clinic zal op 5 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur worden gehouden. Bovendien is deze clinic toegankelijk voor alle kinderen tussen 10 en 16 jaar die deze bijzonder humorvolle en leuke clinic willen meemaken. Dus vraag je vriendjes en vriendinnetjes of schoolgenootjes om ook in te schrijven. Er kunnen in totaal 140 kinderen meedoen.

Inschrijven doe je via de e-mail, tc@seadevils.nl. Naam, leeftijd en jongen/meisje is voldoende.

Opgeven kan tot 5 oktober mits er dan nog plaats is. Wees er snel bij want vol is vol.

16:00: Jubileum Senioren Mix Toernooi.

Op het Jubileum Senioren Mix Toernooi op 5 oktober zullen alle senioren en U18 spelers worden ingedeeld. Ook de recreanten zal gevraagd worden om mee te doen, indien zij dat willen. De mogelijkheid staat ook open voor oud-basketballers (sters). Zij moeten zich opgeven via tc@seadevils.nl: naam, leeftijd en man/vrouw is voldoende. Alle leden worden verzocht om oud-basketballers (sters) te benaderen en te vragen of zij mee willen doen. Let wel, het is een serieus toernooi waarbij echt gebasketbald wordt.

Opgeven kon tot 22 september maar als je echt graag wil er is misschien nog een plekje.

Zie hier de teamindelingen. reglement en wedstrijdschema!

’s Avonds: receptie met quiz!!

Na al het basketballen zal het tijd zijn voor gezellig samenzijn, inclusief