4 oktober

Ietwat laat maar hier de 5 (!) verslagen van 4 oktober!

 • Heren 1: “Eerste winstpartij van heren 1! Het eerste kwart ging al lekker (slechts 5 tegen), in het tweede kwart kregen we wat weerwerk van de centers van Beverwijk, maar nadat we elkaar gingen helpen in de rebound en Vincent de nr 33 uitschakelde, was het niet echt moeilijk meer. Hier nog wat scores.
 • Dames 1: “Na twee overwinningen staat dames 1 nu weer klaar voor een thuiswedstrijd tegen Landslake Lions. Annet is inmiddels met vakantie, maar de andere 7 dames zijn er klaar voor.[…] We zijn benieuwd. Het 1e kwart begint Sea Devils voortvarend met achter elkaar mooie en snelle scores.
 • Dames 2: “Leermomentje!!!
  Op bezoek kwam De Spuyt uit Amsterdam. Deze ploeg eindigde vorig seizoen onderaan en zou dus geen probleem moeten zijn. Tijdens het inlopen zagen wij echter al wat nieuwe gezichten en bovendien waren zij met 11 vrouw sterk. Vol goede moed begonnen wij aan de wedstrijd.
 • U18 jongens: “GEFELICITEERD!
  Iedereen gefeliciteerd! Met elkaar en met 50 jaar basketbal in Castricum. Soms tegen de stroom in, met weinig leden en weinig animo, maar al die jaren aanwezig en bezig met de mooiste teamsport van de wereld! Dat mooie zat ook weer in de thuiswedstrijd van U18 tegen Hoofddorp.
 • U16 jongensGemakkelijke overwinning op Early Bird: 62-16
  Early Bird was te laat bij het opgeven en dus ingedeeld in onze poule. Het team was pas drie maanden in training en zal het dus moeilijk hebben. Wij waren compleet en konden naar hartenlust wisselen en proberen om wat we geleerd hebben op de training toe te passen in de wedstrijd.

Categorie: 2014-2015, Nieuws | Reacties uit