Oliebollentoernooi 27 december

Beste basketballiefhebbers,

Op 27 december is het weer zo ver: het altijd gezellige en jaarlijks terugkerende Oliebollentoernooi van basketbalvereniging The Sea Devils. Zet het in je agenda, want ook dit jaar gaan wij op een sportieve en gezellige manier afsluiten.

Datum: ZONDAG 27 december 2015
Tijd: 13.00-18.00
Plaats: Sporthal de Bloemen te Castricum

Iedereen is welkom, dus stel een leuk, gezellig, enthousiast, fanatiek, energiek team samen om een dagje sportief bezig te zijn. Jij en je team worden ingedeeld in een poule en zullen over de gehele dag voldoende wedstrijden spelen. We hebben een recreanten- en competitiepoule zodat het voor jong en oud mogelijk is om de mooie sport te ervaren.

En natuurlijk is er na de wedstrijden een ‘vijfde kwart’ waarin iedereen de resultaten van die dag kan bespreken onder het genot van een borrel en nog even al die goede voornemens links te laten liggen. Daarnaast is er ook tijd voor de prijsuitreiking en de loterij welke in de kantine rond 18.30 uur zullen beginnen.

Uiteraard zullen er heerlijke oliebollen te nuttigen zijn.

Opgeven kan tot 22 december!!

Dit kun je doen door een email te sturen naar secretaris@seadevils.nl met daarin:
1. Jouw naam en de namen van jouw teamleden;
2. De teamnaam;
3. En of je in de recreantenpoule of de profpoule wilt mee doen.

Je kunt jezelf ook individueel inschrijven, dan word jij in een passend team geplaatst. Belangrijk is wel dat iedereen een wit EN zwart/gekleurd shirt meeneemt!

Geef je snel op!! Want VOL = VOL. Nee grapje, iedereen moet/mag/kan komen! Het beloofd weer een plezierige dag te worden.

Pop quiz!

Tijdens het toernooi krijgt elk team de extra opdracht om zoveel mogelijk namen te verzamelen van deze POP Quiz (Powerpoint, 8Mb). De uitslag komt boven op de uitslag van de wedstrijden, dat maakt de uitkomst van het toernooi bij voorbaat al onvoorspelbaar. Je kunt er nu vast aan beginnen en de vragen delen met je teamgenoten. Uitslag na afloop in de kantine waar we nog wat extra kwisjes spelen gewoon voor de lol.

Veel plezier en succes!!
Sportieve groet van de organisatoren