17 oktober (dus toch)

 • Heren 1: ““Derde kwart-syndroom” breekt Sea Devils op
  Het is de Sea Devils niet gelukt om goed te herstellen van de slechte wedstrijd tegen BV Amsterdam. Tegen het studententeam van de Vrije Universiteit is er thuis met 49-54 verloren.
  Zie bij Eelco Honingh:  “Derde kwart-syndroom” breekt Sea Devils op
 • U22 >Heren: “Ongeslagen!
  Afgelopen zaterdag in Badhoevedorp bleef U22 ongeslagen en het is jammer voor spelers en supporters en de hele club dat de uitslag van de wedstrijd in Hillegom van 3 oktober nog steeds niet doorgegeven is/ verwerkt is in de uitslagen-lijst! ( Het werd toen 20-78 in Castricums voordeel mensen!) Kan iemand daar iets aan doen? Dan pas kun je namelijk zien dat we momenteel 2e of 3e (moeten) staan. En daar mogen de jongens trots op zijn!
  Dat woord “jongens” ga ik nu even veranderen in MANNEN want onze spelers gedroegen zich behoorlijk volwassen…
 • U18 Jongens: “Tegen B.V. Hoofddorp
  Wij begonnen de wedstrijd van 17 oktober met een volledig team en vol goede moed. Dat zag je duidelijk terug in de eerste 8 minuten van het eerste kwart, we liepen uit tot 10 – 2 voor de Sea Devils natuurlijk. De tegenstander vroeg een time out aan om hun team op orde te krijgen en dat deden ze goed, want in de laatste 2 minuten van het eerste kwart trokken ze het op naar 10 – 6 voor de Sea Devils.
  Het tweede kwart begon met de zelfde opstelling als…

Categorie: 2015-2016, Nieuws | Reacties uit