3 oktober

 • Heren 1: “‘We verkopen het hier niet, anders hadden we het verkocht’
  De Sea Devils is het na drie wedstrijden gelukt om de eerste overwinning binnen te slepen. Thuis tegen BC Schrobbelaar werd het 73-63. Maar bijna ging het fout.
  Zie meer bij Eelco Honingh: We verkopen het hier niet, anders hadden we het verkocht”
 • Dames 2: “Tegen US 4
  Deze tegenstander kenden wij nog van het vorig seizoen. Bij de teams van US moet je altijd flink aan de bak. Ook deze wedstrijd was dat het geval. Verdedigend begonnen wij man to man, evenals US. The Sea Devils had de meest flitsende start. Er werd aan de lopende band gescoord.
 • U22 Heren: “Slow Motion
  Terwijl de Nederlandse volleybal-dames zich in Rotterdam plaatsten voor de finale van hun EK in Rotterdam, won ook de nazomerzon afgelopen zaterdag het nog steeds van de herfst. Daardoor vond een derde van het supporters-legioen van U22 het een goed idee om met de motor naar Hillegom te gaan om onze mannen aan te moedigen. En die stoere fans waren allemaal dames!! Zulk publiek komt er dus af als deze binken moeten spelen!
 • U14 Mix: “U14 mix wint opnieuw!
  Ook de Challengers vond haar Waterloo bij de Sea Devils in Castricum. We begonnen net als donderdag sterk in de aanval. De juiste lay-up en goede passing zorgde voor een 12-8 voorsprong op het bord. Het 2e kwart werd deze lijn voorgezet en verdedigend werd en nog beter gespeeld. De tegenstander kon de bal bijna niet kwijt door de goede en felle dekking van onze spelers.

Categorie: 2015-2016, Nieuws | Reacties uit