Damesteam 1978/1979 weer bij elkaar

Tijdens het 50-jarig bestaan van The Sea Devils opperden enkele dames om het succesvolle damesteam van de eind jaren zeventig van de vorige eeuw bij elkaar proberen te krijgen. Annemiek Pierneef-v.d. Saag nam hierbij het voortouw en zaterdagavond 7 maart 2015 was het dan zover. Uiteindelijk bleek het mogelijk om 7 vrouwen te traceren en samen met de toenmalige coach bijeen te brengen bij Het Ruiterhuis voor een gezellig samenzijn.

 

Sommige speelsters hadden elkaar zo’n 30 jaar niet meer gezien en het was dan ook een prettig weerzien waarbij kreten als “je ziet er nog steeds hetzelfde uit”en “het lijkt wel of je niet ouder bent geworden” de boventoon voerden.

Griselda Visser, Loes Coster, Sija Pepping, Gre Schoen, Nel Grootjen, Marjo van der Ven, Annemieke van der Saag en Cees Castricum.

 

Tijdens het diner werd gretig geïnformeerd hoe het nu iedereen was vergaan in de afgelopen tijd. Talloze verhalen kwamen over de tafel en het bleek eens te meer dat de levenservaring, opgedaan tijdens die turbulente sportjaren, allen van nut is geweest.

 

Zo is Griselda Visser nog steeds journaliste en heeft een eigen uitgeverij. Zij is tijdelijk woonachtig in Nederland maar ook in L.A. Gre Schoen woont nog steeds in Duitsland en heeft een eigen bedrijf in de fysiotherapie. Marjo van der Ven komt uit Jisp en werkt nog steeds op het hoofdkantoor van A.H. Loes Coster, Annemiek Pierneef en Nel Grootjen wonen in de buurt. Sija Pepping is verhuist naar Den Helder en doet een ontwikkelingsproject in Gambia.

 

Het was een zeer geslaagde avond en na een laatste fotomoment werd er afscheid genomen en ging ieder weer zijn/haar eigen weg. Wat blijft is de verbondenheid die werd opgedaan in een fantastische sportperiode.

Categorie: 2014-2015 | Reacties uit