Nogmaals 7 november

  • Heren 1  (nogmaals): November is goed begonnen voor de Sea Devils. Tegen de heren van Spaarndam werd thuis weer eens goed uitgehaald. Na het teleurstellende verlies in Julianadorp vorige week wonnen de Sea Devils weer. Na 40 minuten stond er 75-54 op het scorebord.
    Zie bij Eelco Honingh: Sea Devils winnen eindelijk weer
  • Dames 2: “Sterk Amsterdam ontwricht spel Sea Devils. 35-80.
    Bij de warming up viel het al op. Allemaal “lopers” bij de dames van Amsterdam. En dat bleek al snel in het eerste kwart. Alles ging bij Amsterdam op Full Speed, en dan niet alleen voor wat betreft het lopen maar ook handelingssnelheid, pressing, double teamen, ball-grabbing en ga zo maar door. Er valt over de wedstrijd niet veel te zeggen. Wij verzandden elke keer weer in dribbelen en als we…
  • U14 Mix: “Laatste kwart net te veel voor onze U14
    Weer had onze tegenstander spelers die een stuk groter en zwaarder waren dan onze U14, waar halen de andere verenigingen ze vandaan (marktplaats?). Zoals altijd begonnen we wat slapjes en dat zorgde al snel voor scores van de tegenstander Mapleleaves die hun lange spelers goed gebruikte. 6 -10 dit kwart. Tandje erbij zei de coach en dat gebeurde.

Categorie: 2015-2016, Nieuws | Reacties uit