2 en 3 april 2016

  • Heren 1: “Wat is het toch lastig voor ons, spelen tegen een zone.. We waren met mannen zat (9), maar konden met z’n allen niet de bal snel rondpassen en van niet al te ver een schot raken. De tegenstander zat er wel aardig fel op maar toch.. beetje balsnelheid erbij en we kunnen veel betere schoten nemen. Na steeds achter gestaan te hebben kwamen we in minuut 30 eindelijk langszij!
  • Dames 1: “Zaterdagmiddag vroeg mogen de dames aantreden in de Apollohal. Die hal zien we niet vaak op een zonnige zaterdagmiddag en gelukkig maar, want de vloer blijkt glad en het is er warm binnen, niet bevorderlijk voor het zuurstofgehalte. Gelukkig zijn we wel helemaal compleet en gemotiveerd om ‘eindelijk’ weer eens te winnen..
  • Dames 2: “Zonnig, zonnig, zonnig
    Met 8 vrouw sterk reisden wij op zondag af naar Landsmeer om daar aan te treden tegen Waterland dames 2. Bij binnenkomst in de sporthal bleek daar een rommelmarkt te zijn. Gelukkig was er nog een zaaltje waar de edele sport “Basketbal” werd gespeeld. Iedereen was in een zonnig humeur en dat werd gedurende de wedstrijd alleen maar beter.

Categorie: 2015-2016, Nieuws | Reacties uit