9 april 2016

  • Heren 1: “Heren 1 ging afgelopen zaterdag als een razende van start. Tegen de zone van Apollo werd alles geraakt, 19 puntjes in the pocket. Tweede kwart scherp gebleven, ruststand 30-17. Vlak voor het derde zei de coach “Nu niet weer zo’n berucht derde kwart he” dus dat deden we toch.. raak schieten lukte niet meer.
  • Heren 2: “Eigenlijk wisten we allemaal al geruime tijd dat deze avond in zijn geheel in het teken zou staan van het vijfde kwart. In dat vijfde kwart was er namelijk een super gezellige karaoke. Voor de karaoke moesten er nog wel even vier kwarten basketbal afgewerkt worden door heren 2. De eerste 2 kwarten waren best wel bevredigend…
  • Dames 2: “Voor de stand maakt het niet zo veel meer uit. Maar toch speel je elke wedstrijd om te winnen en tegen Hoppers, geroutineerde dames, wilden wij dat wel. Uit hadden wij met 7 punten (56-49) verloren maar hadden ook gezien dat wij niet de mindere waren. We startten met een man tot man verdediging en Hoppers deed dat ook. Dat gaf ruimte voor een een tegen een en de break.

Categorie: 2015-2016, Nieuws | Reacties uit