Aanvang seizoen 2016-2017!


Beste leden van The Sea Devils,

De start van het basketbalseizoen 2016-2017 staat weer voor de deur. Voordat we gaan beginnen zijn er nog een aantal mededelingen die moeten worden gedeeld.

  • We spelen dit jaar met drie jeugdteams: U16 Mix, U18 Jongens en U22 Jongens. Daarnaast zijn er weer vier seniorenteams: Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2. Aankomend seizoen zullen diverse seniorenteams niet in hetzelfde thuis-speelweekend verwacht worden. Zorg daarom dat je goed oplet bij de taakverdeling van fluiten/schrijven.
  • Het trainingsschema voor 2016-2017 staat inmiddels op de site! We beginnen 29 augustus.
  • Het programma van september is ook gereed en op de site geplaatst (volgen nog enkele aanvangstijden).Het is hierbij van belang dat iedereen goed nakijkt of hij/zij moet fluiten en/of schrijven bij diverse wedstrijden. Er zal beter gelet worden op de aanwezigheid van scheidsrechters en tafelaars, omdat blijkt dat hier soms iets wat luchtig over wordt gedacht. Er is door het bestuur een afwezigheidsformulier opgesteld die tijdens het eind van het vorige seizoen al als pilot is ingezet. Dit seizoen zal het definitief worden ingevoerd. Op het formulier kan de coach invullen of de juiste scheidsrechters aanwezig zijn en of zij bij afwezigheid voor vervanging hebben gezorgd. Wanneer dit niet gebeurd zal er een boete van €10,- volgen.
  • Zet alvast in jouw agenda: 1 januari 2017 wordt het oliebollentoernooi georganiseerd (vanaf 15.00 uur, dus uitslapen is uiteraard aan gedacht)!
  • De contributie van dit jaar zal, zoals in de ALV is besloten, worden verhoogd met 8% voor spelende leden. Zie de tabel op deze pagina. Trainende leden zullen geen verschil in contributie merken.

Wij wensen jullie een heel sportief en gezellig seizoen!

Het bestuur

Categorie: 2016-2017, Nieuws | Reacties uit